Ελλάδα|18.10.2023 13:46

Παναγιώτης Λιαδέλης: Αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τον καυγά - «Έριξαν ευθείες βολές», λέει ο δικηγόρος του

Newsroom

Αύριο αναμένεται να απολογηθεί ο πρώην μπασκετμπολίστας Παναγιώτης Λιαδέλης και ο γιος του που κατηγορούνται για εμπλοκή στο περιστατικό με τον άγριο καυγά με πυροβολισμούς, που σημειώθηκε έξω από μπαρ από το μπαρ, στο Βόλο

Ο δικηγόρος του Παναγιώτη Λιαδέλη, Ιωάννης Καραγκιόζος,  μιλώντας στο MEGA, είπε αρχικά πως «μετά από έναν διαπληκτισμό των δύο δραστών, οι οποίοι ήταν υπό την επήρεια μέθης εντός του κέντρου διασκέδασης στο οποίο απασχολείται ο κ. Λιαδέλης, συνελήφθησαν όλοι».

«Αρνούνται οποιαδήποτε σχέση»

«Δεν γνώριζε (σ.σ. ο Λιαδέλης) κανέναν από αυτούς. Περάσανε μπροστά από το μαγαζί στο οποίο απασχολείται και αυτός και ο γιος του και άλλοι συνάδελφοί του και οι θαμώνες, πυροβολώντας. Αυτό που δηλώνουμε ξεκάθαρα είναι ότι ο κ. Λιαδέλης και ο γιος του, αρνείται οποιαδήποτε σχέση και όλες τις εις βάρος του αποδιδόμενες κατηγορίες, έχει πλήρη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και συνεργάζεται ούτως ώστε να μπορέσει να αποδοθεί η αλήθεια και δικαιοσύνη» συμπλήρωσε. 

Ο ίδιος επεσήμανε ότι ο Παναγιώτης Λιαδέλης, ο γιος του και τα άλλα τέσσερα άτομα που εκπροσωπεί διερευνώνται για το ενδεχόμενο τελέσεως της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και τόνισε ότι «Ένας πυροβολισμός έγινε προς τον αέρα και όλοι οι υπόλοιποι ήταν ευθείες βολές. Το γεγονός ότι ήταν κρότου λάμψης το περίστροφο δε σημαίνει ότι εκείνη την ώρα, όταν βλέπεις έναν να σε πυροβολεί, έχεις την αντίληψη ότι το περίστροφο είναι αληθινό ή ψεύτικο».

ειδήσεις τώραΒόλοςπυροβολισμοίσυμπλοκή