Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 65χρονος που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος του 8χρονου ανιψιού του
NewsroomΠροφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον 1ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, 65χρονος που συνελήφθη ύστερα από καταγγελία ότι προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του 8χρονου ανιψιού του.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε βάρος του είχε απαγγελθεί ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, όπως, επίσης, για παράνομη κατοχή πυρομαχικών, επειδή βρέθηκαν στο σπίτι του 20 φυσίγγια, για τα οποία δεν διέθετε άδεια.
Στην απολογία του ο 65χρονος αρνήθηκε την κατηγορία της κατάχρησης (κακούργημα), διαφωνώντας με τον νομικό χαρακτηρισμό της πράξης που τέλεσε. Κατά πληροφορίες, ο ίδιος ανέφερε ότι έπαιζε με τον ανήλικο και κάποια στιγμή τον «γαργάλισε». Επρόκειτο περί «παρεξήγησης» φέρεται να είπε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, ισχυρισμός που δεν έγινε δεκτός και ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι καταγγελλόμενες πράξεις - αγγίγματα σε απόκρυφα σημεία - συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στο διαμέρισμα του κατηγορούμενου, στους Αμπελόκηπους. Κατά τη δικογραφία σε διπλανό διαμέρισμα διαμένει ο 8χρονος με τους γονείς του και καθώς εκείνοι απουσίαζαν, ανέθεσαν για λίγη ώρα την επίβλεψη του γιου τους στον 65χρονο θείο (εξ αγχιστείας).
Για την παραπομπή του σε δίκη θα αποφανθεί το επόμενο διάστημα -και μετά το πέρας της κύριας ανάκρισης- το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο.
- Το χρίσμα που έδωσε ο Μητσοτάκης στον Πιερρακάκη, η ευεργεσία στους 15 συλληφθέντες του ΟΠΕΚΕΠΕ επί Αυγενάκη και ο Χιλετζάκης που δεν ανανέωσε την κομματική του ιδιότητα
- Σίδνεϊ: Όλα όσα γνωρίζουμε για το μακελειό - Οι δράστες, τα εκρηκτικά και το νεαρότερο θύμα ηλικίας 10 ετών
- Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης στο αγροτικό - Ξεκινά κρίσιμη εβδομάδα
- Σοκ στο Χόλιγουντ: Νεκροί ο σκηνοθέτης Ρομπ Ράινερ και η σύζυγός του - Τους σκότωσε με μαχαίρι ο γιος τους