Ελλάδα|19.10.2023 20:30
Θεσσαλονίκη: Μετέφεραν με ταξί δύο κιλά ηρωίνης – Δύο συλλήψεις
NewsroomΣχεδόν δύο κιλά ηρωίνης κατέσχεσαν αστυνομικοί σε ταξί, όπου επέβαιναν ο 28χρονος οδηγός του και μία 48χρονη. Τόσο ο οδηγός (ημεδαπός) όσο και η γυναίκα (αλβανικής καταγωγής) συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον ειδικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.
Η επιχείρηση που οδήγησε στη σύλληψή τους έγινε χθες το απόγευμα στη Χαλκηδόνα, έξω από τη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας.
Τα ναρκωτικά - σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας - εντοπίστηκαν μέσα σε τσάντα στο πίσω κάθισμα, όπου επέβαινε η 48χρονη. Επρόκειτο για τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους ενός κιλού και 980 γραμμαρίων.
Διαβάστε ακόμη
- Στη φυλακή Βαγγέλης Λιόλιος και Γιώργος Μαυραγάνης για τα στημένα στο μπάσκετ
- Οικογενειακή τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά: Νεκροί πατέρας, μητέρα και γιος μετά την πτώση του οχήματος
- Πιλότος εξηγεί γιατί οι αεροπορικές εταιρείες έχουν γίνει τόσο αυστηρές με τα όρια βάρους των αποσκευών
- Έδωσε 1,5 εκατ. ευρώ για το σπίτι του και τώρα τον υποχρεώνουν να ξηλώσει την ανακαίνιση - Ο απίστευτος λόγος