Ελλάδα|19.10.2023 21:09

Δεκαεξάχρονος έπεσε πάνω σε θεατή σε αγώνα Motocross και τον τραυμάτισε θανάσιμα: Τώρα κάνει μήνυση κατά παντός υπευθύνου

Newsroom

Στις δικαστικές αίθουσες θα οδηγηθεί το δυστύχημα που συνέβη στο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross το 2021  στα Γιαννιτσά και είχε ως αποτέλεσμα ένας 27χρονος να χάσει τη ζωή του.

Ο αναβάτης της μηχανής, που έπεσε πάνω σε δύο θεατές, σκοτώνοντας τον ένα και τραυματίζονταν σοβαρά τον άλλο, υπέβαλε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.


Η δικηγόρος του, μιλώντας στο MEGA, έκανε λόγο για σωρεία παραβάσεων, όπως ότι στο σημείο που έγινε το δυστύχημα «είχε συρματόπλεγμα με όρθια σίδερα, τα οποία προκάλεσαν τον θανάσιμο τραυματισμό του παιδιού».

Το χρονικό

Στις 17 Οκτωβρίου του 2021 ο 16χρονος αναβάτης μηχανής έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε ω στην προστατευτική περίφραξη χτυπώντας σε μια μεταλλική κολώνα, η οποία στη συνέχεια κατέρρευσε τραυματίζοντας θανάσιμα τον 27χρονο, γνωστό οδηγό motocross στην περιοχή.

Τραυματίστηκε, επίσης ένας 16χρονος που νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ και, παρά τα τραύματά του, κατάφερε να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

ΓιαννιτσάMotocrossειδήσεις τώραδυστύχημα