Σε «κόκκινο συναγερμό» η ΕΛΑΣ: Φόβοι για πυρήνες τρομοκρατών και «μοναχικούς λύκους» στην Ελλάδα
NewsroomΈντονη είναι η ανησυχία στις ελληνικές Αρχές ασφαλείας για πυρήνες τρομοκρατών και «μοναχικούς λύκους» με τους αστυνομικούς να παίρνουν επιπλέον μέτρα στα κέντρα κράτησης των νησιών με ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου στο OPEN, όλο και περισσότερες δυνάμεις κατεβαίνουν στα νησιά για να συμμετέχουν στην εφαρμογή του επιχειρησιακού σχεδίου που έχει να κάνει με τα κέντρα κράτησης και φιλοξενίας.
Την ίδια ώρα, εδώ και 48 ώρες έχει ζητηθεί από όλους τους αστυνομικούς που υπηρετούν στα κέντρα κράτησης να εφαρμόζουν το επιχειρησιακό σχέδιο σε «κόκκινο συναγερμό».
Παράλληλα υπάρχουν πληροφορίες ότι βρισκόμαστε μπροστά στην κατάρτιση ενός σχεδίου για το πώς θα πρέπει να μπαίνουν οι αλλοδαποί στα κέντρα φιλοξενίας, πώς θα μπορούν να βγαίνουν και τι πρέπει να γίνεται όταν επιστρέφουν. Σημαντικό είναι το πώς θα πρέπει να γίνονται από εδώ και πέρα όλες οι επιχειρήσεις μετεγκατάστασης όσων φεύγουν οργανωμένα από τα νησιά για να μεταφερθούν σε άλλα κέντρα στην ενδοχώρα.
- Νετανιάχου προς Ευρώπη: Τι άλλη απόδειξη θέλετε; Ήρθε η ώρα να συμμαχήσετε με Ισραήλ και ΗΠΑ κατά του Ιράν
- Νέα απεργία από το πρωί της Δευτέρας: Πόσο θα διαρκέσει - Η ανακοίνωση
- Υπόθεση Τσαγκαράκη: Ο άνθρωπος που ενημέρωσε τις Αρχές - Τα ερωτήματα
- Όταν οι γείτονες είναι ανυπόφοροι: Τα χταπόδια που πετούν πέτρες το ένα στο άλλο είναι ό,τι πιο relatable θα δεις σήμερα