Ελλάδα|05.11.2018 18:15
Πιερία: Τρένο παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα στον Κορινό
Τίμος ΦακαλήςΤη ζωή της έχασε μία ηλικιωμένη γυναίκα το απόγευμα της Δευτέρας, έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό, στον Κορινό Πιερίας, όταν παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία του ΟΣΕ.
Σύμφωνα με την Τραινοσέ η ατυχή γυναίκα στέκονταν στη μέση των σιδηροδρομικών γραμμών διακόσια μέτρα μετά το σταθμό Κορινού, ενώ η αμαξοστοιχία δεν είχε προλάβει να αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Το τρένο ακινητοποιήθηκε για περίπου μία ώρα ενώ στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Αστυνομία.
Η αμαξοστοιχία εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα και λίγο μετά τις 5 το απόγευμα συνέχισε κανονικά το δρομολόγιό της.
Από την αστυνομία διενεργείται προανάκριση για να διαπιστωθούν τα αίτια και οι συνθήκες του θανατηφόρου περιστατικού.
Διαβάστε ακόμη
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων