Ελλάδα|23.03.2019 15:32

«Θα μηνύσω τους αστυνομικούς για τον τραυματισμό στο μάτι μου»

Newsroom

Εξοργισμένος είναι ο φίλαθλος, ο οποίος έχασε το μάτι του από χτύπημα αστυνομικού στο επεισοδιακό ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 17 Μαρτίου. Ο ίδιος φαίνεται αποφασισμένος να καταθέσει μηνύσεις κατά των υπευθύνων.

Σε συνέντευξή του στη Realnews, ο φίλαθλος ανέφερε: «Είμαι εξοργισμένος. Βρίσκομαι σε προσωπικό αδιέξοδο και θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη. Θέλω να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι αστυνομικοί που προκάλεσαν τον σοβαρό τραυματισμό μου».

«Υπάρχουν ευθύνες γι’ αυτό που μου συνέβη στα καλά καθούμενα και θέλω να μάθω γιατί μου επιτέθηκαν. Θέλω να εντοπιστούν οι δράστες και σ’ αυτό πρέπει να βοηθήσει και η ίδια η Αστυνομία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 31χρονος άνδρας.

Ο δικηγόρος του άνδρα, Νίκος Αλετράς, σημείωσε: «Σε πρώτη φάση προέχει να βρεθούν οι θλιβεροί πρωταγωνιστές της ιστορίας. Σε δεύτερο χρόνο θα κινηθούμε νομικά. Θα υποβάλουμε μηνύσεις και σε μετέπειτα χρόνο θα ζητήσουμε αστική αποζημίωση».  

Το OpenTv είχε αποκαλύψει πως ο φίλαθλος δέχτηκε χτυπήματα από άντρες των ΜΑΤ, ενώ έτρωγε έξω από το γήπεδο. Ένα από αυτά τον βρήκε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να χάσει την όραση από το αριστερό του μάτι.

ΠαναθηναϊκόςοπαδόςΟλυμπιακόςεπεισόδια