Ελλάδα|24.10.2023 17:11

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Έφεση ασκεί ο δικηγόρος της οικογένειας για το απαλλακτικό βούλευμα

Newsroom

Το απαλλακτικό βούλευμα για τους οκτώ νέους κατηγορουμένους για την υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου προκάλεσε την αντίδραση της οικογένειας του θύματος καθώς, όπως διαμήνυσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Νίκος Ρουσόπουλος, οι συγγενείς του Παπαγεωργίου θα προσφύγουν στον εισαγγελέα Εφετών.

«Να αποκαλυφθεί η πλήρης αλήθεια»

Ο δικηγόρος της οικογένειας, σύμφωνα με το anikolouli.gr, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα προσφύγουμε με αίτημα στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών ώστε να ασκήσει έφεση στο απαλλακτικό βούλευμα αφού στοιχεία που αναφέρονται στην απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών και είχαν προβληματίσει τότε το δικαστήριο δυστυχώς δεν διερευνήθηκαν στην ανάκριση. Χαρακτηριστικό είναι πως ο γιος του εγκεφάλου ήξερε ότι το αυτοκίνητο του Μάριου είναι εγκαταλελειμμένο από τους απαγωγείς στο Παλαιό Φάληρο, ενώ οι απαγωγείς δεν είχαν επικοινωνήσει ακόμα με τη μητέρα; Αυτή η υπόθεση πρέπει να πάρει ένα τέλος για να ηρεμήσει αυτή η μητέρα και να αποκαλυφθεί η πλήρης αλήθεια».

Μεταξύ των οκτώ συνολικά νέων κατηγορούμενων βρίσκονται και οι δυο γιοι του καταδικασμένου εγκεφάλου της απαγωγής και της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου. Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες, που, μεταξύ άλλων, είναι και αυτή της αρπαγής και ανθρωποκτονίας.

κατηγορούμενοιαπαγωγήέφεσηειδήσεις τώραΜάριος Παπαγεωργίουδικηγόροςδολοφονία