Ελλάδα|25.10.2023 09:46

Σοκαριστικό έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: «Ήταν απόμακρος ο πατέρας, σαν να έκρυβε ένα μυστήριο», είπε γειτόνισσα

Newsroom

Σοκ προκαλεί το νέο ασύλληπτο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 69χρονος πατέρας φέρεται να έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη 42χρονη παραπληγική κόρη του ενώ είπε πως το έκανε γιατί δεν αντέχει να τη βλέπει σε αυτή την κατάσταση.

Το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας εντόπισε ο αδερφός της, το απόγευμα της Τρίτης, σε διαμέρισμα, στην περιοχή των Συκεών.

Γειτόνισσα της Κατερίνας, της άτυχης κοπέλας που δολοφονήθηκε, μίλησε μετά το φονικό για όσα ζούσε και έβλεπε με την οικογένεια.

«Ηταν 14-15 χρονών όταν  ξεκίνησε η σκλήρυνση κατά πλάκας και οι δυσκολίες της πάθησης μεγάλωναν με τα χρόνια. Σαν γείτονες είχαμε μια επαφή, κάποια στιγμή ήρθε στο σπίτι μου για καφέ με την κυρία που την πρόσεχε. Ηταν γλυκύτατο πλάσμα, ευχάριστη και χαμογελαστή, έδειχνε ότι συνήθισε με αυτό που της συνέβαινε» ανέφερε αρχικά στην κάμερα του ThessToday και πρόσθεσε:

«Ο πατέρας της δεν είχε καμία επικοινωνία με εμάς. Ήταν απόμακρος, σαν να έκρυβε ένα μυστήριο, δεν πήγαινε το μυαλό μας σε κάτι τέτοιο. Ούτε εμείς επιδιώκαμε κάποια περισσότερη επαφή. Η Κατερίνα ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι, ένα απίστευτο πλάσμα. Το μυαλό της ήταν στη θέση του, επικοινωνούσε φυσιολογικότατα. Είχε και μια σχέση πολλά χρόνια η κοπέλα».

ειδήσεις τώραδολοφονίαΘεσσαλονίκηέγκλημα