Ελλάδα|24.03.2019 10:44
Θεσσαλονίκη: Νεκρός βρέθηκε ο 67χρονος αγνοούμενος
NewsroomΝεκρός βρέθηκε 67χρονος αγνοούμενος στη Θεσσαλονίκη.
Ο Apostol Handziev είχε εξαφανισθεί το πρωί της 5ης Μαρτίου από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη και έκτοτε δεν είχε δώσει σημάδια ζωής σύμφωνα με το thestival.gr.
Η Γραμμή Ζωής δέχθηκε κλήση στην Εθνική Γραμμή SOS 1065 και ενημερώθηκε για τον εντοπισμό και την απώλεια ζωής του άτυχου άνδρα.
Ένας γιατρός του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ ενημέρωσε τη Γραμμή Ζωής για τον θάνατο του άνδρα. Πιο συγκεκριμέν ο γιατρός είδε το SILVER ALERT και αναγνώρισε τον ηλικιωμένο, που είχε μεταφερθεί νεκρός στο νοσοκομείο λίγες ημέρες πριν και η σορός του φυλάσσονταν ως αγνώστων στοιχείων.
Διαβάστε ακόμη
- Ώρα μηδέν για τους αγρότες: Οι κρίσιμες αποφάσεις το Σάββατο στη Νίκαια και τα μηνύματα σε Μητσοτάκη
- Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
- Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος» - Το πρώτο σχόλιο μετά το αλκοτέστ και το πρόστιμο
- Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής