Ελλάδα|28.10.2023 17:42

Σοκαριστικό βίντεο - ντοκουμέντο από τον σταθμό ΗΣΑΠ στην Κηφισιά: Επιτέθηκαν σε ανήλικους με σπρέι και λοστό για να κλέψουν κινητό

Newsroom

Βίντεο ντοκουμέντο από άγρια επίθεση που δέχθηκαν δύο ανήλικα παιδιά έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά, από μέλη συμμορίας που ήθελαν να κλέψουν ένα κινητό τηλέφωνο έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε η ΕΡΤ, οι δύο από τους τρεις δράστες, επιτέθηκαν με αγριότητα στους ανήλικους μαθητές για να τους κλέψουν. Οι σκηνές είναι σοκαριστικές.

Τους επιτέθηκαν με σπρέι και μεταλλικό λοστό

Ο 18χρονος αρχηγός, της συμμορίας φαίνεται στα πλάνα να τους ρίχνει σπρέι στο πρόσωπο, ενώ ο συνεργός του χτυπάμε μεταλλικό λοστό στο κεφάλι έναν 17χρονο.

Όταν τα θύματα κινούνται προς το μέρος του αρχηγού της σπείρας, για να πάρουν πίσω το κινητό που τους είχε κλέψει, αυτός τους ρίχνει και πάλι σπρέι στα μάτια και φεύγει τρέχοντας με τους δύο συνεργούς του.

Πώς φτάσαμε στη σύλληψη του αρχηγού

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα θύματα είχαν συναντηθεί με τους δράστες, για τους πουλήσουν ένα κινητό τηλέφωνο. Η συνάντηση έγινε έξω από το σταθμό της Κηφισιάς το μεσημέρι της Πέμπτης (26/10) όπου ο 18χρονος τους άρπαξε το κινητό και τους ξυλοκόπησε με την βοήθεια του φίλου του.

Έκανε όμως το λάθος και έβαλε αγγελία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι πουλάει το κινητό που είχε κλέψει νωρίτερα από τον 17χρονο μαθητή.

Αστυνομικός της Ασφάλειας Κηφισιάς προσποιήθηκε τον υποψήφιο αγοραστή και στο ραντεβού που έκλεισαν, του πέρασε χειροπέδες.

Στην κατοχή του βρέθηκε το κλεμμένο κινητό, που αποδόθηκε στο θύμα της ληστείας καθώς και ποσότητα κάνναβης. Ο 18χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ενώ αναζητούνται και οι συνεργοί του.

επίθεσηανήλικοιΚηφισιάΗΣΑΠειδήσεις τώρακλοπή