Ελλάδα|30.10.2023 15:43
Νέα Ιωνία: Ποινική δίωξη στα μέλη του Ρουβίκωνα που κατηγορούνται για επίθεση σε κατάστημα
NewsroomΠοινική δίωξη για πέντε αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος των τεσσάρων μελών του Ρουβίκωνα που φέρονται να έκαναν επίθεση σε κατάστημα στη Νέα Ιωνία το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου.
Οι κατηγορούμενοι είναι αντιμέτωποι με κατηγορίες που αφορούν επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία, διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορά ξένης περιουσίας και απείθεια και παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας που σχημάτισε η αστυνομία, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι τέσσερις κατηγορούμενοι ταυτοποιήθηκαν ως μέλη ομάδας περίπου 15 ατόμων που έχοντας καλυμμένα χαρακτηριστικά επιτέθηκαν σε κατάστημα της Νέας Ιωνίας όπου προκάλεσαν φθορές και τραυμάτισαν δύο άτομα.
Διαβάστε ακόμη
- Τι λένε διεθνολόγοι για το τουρκολιβυκό μνημόνιο - «Παράνομο αλλά η Ελλάδα πιάστηκε στον ύπνο»
- Συνελήφθη για το σκάνδαλο με τα στημένα στο μπάσκετ ο συνεργάτης του Λιόλιου, Γιώργος Μαυραγάνης
- Το φαινόμενο του «σάπιου μήλου»: Πώς και γιατί επηρεαζόμαστε όταν παραβιάζονται οι κανόνες;
- Τι γεύση να έχει μια μούμια; Γιατί κάποιοι κάποτε τις έτρωγαν και είχαν λόγο