Ελλάδα|30.10.2023 23:31

«Ελλάδα και Αραβικός Κόσμος: Αγκαλιάζοντας την Αλλαγή» - Το Αραβο-ελληνικό φόρουμ επιστρέφει στην Αθήνα

Newsroom

Το 12ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ, με θέμα «Ελλάδα και Αραβικός Κόσμος: Αγκαλιάζοντας την Αλλαγή», θα πραγματοποιήσει το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο στις 13 και 14 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση, το 12ο Φόρουμ θα αποτελέσει πλατφόρμα για την πραγματοποίηση δύο επιπλέον εκδηλώσεων: της 3ης Επιχειρηματικής Συνάντησης «Ελλάδα και Χώρες του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου» και της 5ης Συζήτησης Στρογγυλής Τραπέζης «Meet the Arab Ambassadors».

Κατά συνέπεια, το ελληνικό κοινό θα ενημερωθεί εκτεταμένως για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στα εθνικά οράματα των χωρών του Κόλπου και τις ευκαιρίες που προσφέρουν σε επιχειρηματίες και επενδυτές, καθώς και περί του επιχειρηματικού και επενδυτικού κλίματος σε όλες, σχεδόν, τις αραβικές χώρες, από τους 'Αραβες πρέσβεις διαπιστευμένους στην Ελλάδα.

Το απόγευμα της Πέμπτης, 14 Δεκεμβρίου, θα υπάρξει και συζήτηση στρογγυλής τραπέζης μεταξύ προέδρων επιμελητηρίων και των ενώσεών τους από την Ελλάδα και τον αραβικό κόσμο.

Επιπλέον, καθ' όλη τη διάρκεια του διημέρου, οι Έλληνες επιχειρηματίες θα έχουν τη δυνατότητα διάδρασης και δικτύωσης και επιχειρηματικών συναντήσεων με τους 'Αραβες ομολόγους τους, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν όλους τους επιχειρηματικούς τομείς.

φόρουμαραβικός κόσμοςειδήσεις τώρα