Ελλάδα|30.10.2023 18:29

Χυδαία επίθεση Μπέου σε δημοσιογράφους - «Μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο μωρή, πετάξτε αυγά»

Newsroom

Σε νέα χυδαία επίθεση προς δημοσιογράφους προχώρησε ο Αχιλλέας Μπέος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου. Ο δήμαρχος Βόλου κατηγόρησε δημοσιογράφους τοπικών μέσων ότι παρουσιάζουν τα κακώς κείμενα, όπως η διακοπή της υδροδότησης σε πολλές γειτονιές, στις 9 το βράδυ ή τη σκόνη που «πνίγει» την πόλη.

Σύμφωνα με το MagnesiaNews, αναφερόμενος σε δημοσιογράφο, που δεν ήταν παρούσα στη συνέντευξη, ο Μπέος είπε, «Κόβεται το νερό στις 10-11, σε πειράζει; Μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο μωρή. Σε μένα κάνεις κακό; Εμένα με ξέρει όλη η Ελλάδα. Ντροπή σας. Να τους φτύνετε. Δυσφημίζετε την πόλη σας. Έφερα 2 νταλίκες ξίδι και τέλειωσε. Τουλάχιστον βουλώστε το. Τόσα χρόνια τα παίρνατε από εργολάβους. Ο Βόλος θα κάνει εντυπωσιακές γιορτές, θα έρθει το χαμόγελο στα χείλη των παιδιών, θα ξαναφέρουμε τον Βόλο εκεί που του αξίζει. Βαρέστε εμένα και όχι την πόλη».

«Πετάξτε τους γιαούρτια και αυγά»

Ο Αχιλλέας Μπέος κάλεσε τους πολίτες, «να τους φτύνουν όταν τους δουν ή ακόμη καλύτερα για να μην χαλάνε το σάλιο τους να τους πετάνε γιαούρτια και αυγά», ενώ πρόσθεσε ότι νοιάζεται για την πόλη που γεννήθηκε και κατηγόρησε τους δημοσιογράφους ότι, με αυτά που παρουσιάζουν, κάνουν κακό στον Βόλο. Έκανε, ακόμα, λόγο για «αλητεία και έγκλημα» ενώ τόνισε ότι, το 80% της πόλης έχει καθαριστεί και απομένουν μόνο κάποιοι μικροί δρόμοι ακόμη.

«Για μένα είναι κανονικότητα να κλείνει το νερό στις 11 το βράδυ. Όταν έχεις 18 ώρες νερό δεν είναι πρόβλημα. Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε 24ωρη παροχή νερού. Το τριήμερο δεν είχαμε διακοπές, γιατί δεν είχαμε ζημιές», ισχυρίστηκε ακόμα ενώ δεν παρέλειψε να πλέξει ο ίδιος το εγκώμιό του, λέγοντας ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι εκείνος προσωπικά έφερε τον Βόλο στο προσκήνιο. «Εννέα χρόνια κλείνω ως Δήμαρχος. Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι τόσο η σημερινή δημοτική αρχή όσο και εγώ αγωνίστηκα, γιατί έτσι αισθάνθηκα, να φέρω τον Βόλο στο προσκήνιο, γιατί πριν από 14 χρόνια ήταν σε ένα σκοτάδι. Να γίνει νούμερο ένα προορισμός, να μιλά ο κόσμος για την πόλη του Βόλου, να είναι η πιο καθαρή και όμορφη πόλη στην Ελλάδα», είπε.

δημοσιογράφοιΑχιλλέας Μπέοςυδροδότησηεπίθεσηειδήσεις τώραΒόλος