Ελλάδα|30.10.2023 23:21
Αττική Οδός: Κλειστή λόγω εργασιών η είσοδος από Λεωφόρο Φυλής στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο
NewsroomΚλειστή λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 30/10/2023 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 31/10/2023 η είσοδος της Αττικής Οδού από Λ. Φυλής (είσοδος 6) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο.
Κατά τη διάρκεια του εν λόγω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να επιλέξουν την είσοδο από την Περιφερειακή Αιγάλεω (είσοδος 5) ή την είσοδο από τη Λ. Δημοκρατίας (είσοδος 7).
Η Αττική Οδός με ανακοίνωσή της ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.
Διαβάστε ακόμη
- Άμεση ανάλυση για ανασχηματισμό: Τα μηνύματα Μητσοτάκη από τις ευρείες αλλαγές και η επιχείρηση «καθαρά γαλάζια χέρια»
- Τραμπ: Σε λίγο θα μπορούμε να ανοίξουμε το Ορμούζ, να πάρουμε το πετρέλαιο και να κερδίσουμε μια περιουσία
- Παράνομη «φάρμα» στους Αμπελόκηπους: Τα κλουβιά, ο λαχανόκηπος και η τηλεοπτική εμφάνιση του γνωστού αρχιτέκτονα
- Καβγάς Σδούκου-Σκουρλέτη στον «αέρα» του OPEN: «Την υπόθεση ξεσκέπασε η ΝΔ» - «Κάνετε τα πάντα για να μας γυρίσετε στη χρεωκοπία»