Ελλάδα|31.10.2023 17:53

Πατέρας έστελνε στα παιδιά του βίντεο με πορνό και έλεγε ότι πρωταγωνιστεί η μητέρα τους

Newsroom

Καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ένας 47χρονος που έστελνε πορνό βίντεο στα ανήλικα παιδιά του, υποστηρίζοντας ότι σε αυτά πρωταγωνιστεί η μητέρα τους.

«Αυτός ο άνθρωπος ήταν ένας εφιάλτης στη ζωή μου και για μένα και για τα παιδιά» σχολίασε η πρώην σύζυγος του και μητέρα των τριών παιδιών τους, μιλώντας στο MEGA. 

Όπως είπε γυρίζοντας μια ημέρα από τη δουλειά της, είδε τη μικρή κόρη της να κλαίει. «Λέω “γιατί κλαις κορίτσι μου;” Μου λέει “δες τι έστειλε ο μπαμπάς”. Ήταν υλικό πορνό, που έδειχνε μια γυναίκα με τη δική μου φωνή, που όμως δεν ήμουν εγώ και πολλούς άνδρες», πρόσθεσε.

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι πρώην σύζυγός της προσπαθούσε να την εκδικηθεί, «επειδή πήρα εξ ολοκλήρου τη γονική μέριμνα».«Είχα φτάσει στο νοσοκομείο, με χτυπούσε, με μώλωπες και ράμματα. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που ενώ του έχει αφαιρεθεί η γονική μέριμνα των ανήλικων τέκνων του λόγω προηγούμενων κακοποιητικών συμπεριφορών συνεχίζει να κακοποιεί αυτά τα παιδιά με κάθε τρόπο. Πάλι καλά λέω που είμαι ζωντανή με αυτόν τον άνθρωπο», τόνισε. 

Ο άνδρας κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, κατ εξακολούθηση και για συκοφαντική δυσφήμιση κατ εξακολούθηση και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, με τριετή αναστολή.

Θεσσαλονίκηπορνόπατέραςειδήσεις τώρα