Τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα με μηχανάκι
NewsroomΣοκαριστικό θανατηφόρο τροχαίο έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης στην οδό Μοναστηρίου μπροστά από τον ΟΣΕ, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thestival.gr, οδηγός αστικού λεωφορείου έχασε τον έλεγχο του οχήματος και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα παρασύροντας οχήματα. Το αστικό λεωφορείο ερχόταν από Βαρδάρη. Ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα της οδού Μοναστηρίου.
Παρέσυρε οχήματα
Παρέσυρε τουλάχιστον δυο οχήματα και την ηλεκτροκίνητη μοτοσικλέτα, τραυματίζοντας θανάσιμα την γυναίκα που την οδηγούσε. Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας ήταν ακαριαίος.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρεις μοτοσικλέτες ταχείας επέμβασης του ΕΚΑΒ, ένα ασθενοφόρο και μια Κινητή Μονάδα.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά ο οδηγός του αστικού λεωφορείου και ο οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου. Ο πρώτος μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και ο δεύτερος στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο.
Η οδός Μοναστηρίου είναι κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Στο σημείο έχει σπεύσει η Τροχαία για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.
- Οι αγρότες ετοιμάζονται για Χριστούγεννα στα μπλόκα - Μήνυμα γενικευμένης κλιμάκωσης στέλνει η Νίκαια
- Τι λέει ο δημοσιογράφος που μήνυσε τον Νίκο Παππά για ξυλοδαρμό - «Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους»
- Κολομβία: Νεαρή τουρίστρια αφοπλίζει ένοπλο ληστή όσο ο φίλος της... κάνει το κορόιδο - Το βίντεο που έγινε viral
- Νίκος Πορτοκάλογλου στο Παλλάς: Ενα μουσικό ταξίδι ανάμεσα σε φίλους