Ελλάδα|02.11.2023 21:52

Τα νεότερα για την αιματηρή επίθεση με μαχαίρι σε κατάστημα στην Κηφισιά: Τα σενάρια που εξετάζονται

Newsroom

Πανικός και αναστάτωση προκλήθηκε στην Κηφισιά το απόγευμα της Πέμπτης από την αιματηρή επίθεση με μαχαίρι σε βάρος 21χρονου υπαλλήλου πιτσαρίας από έναν 24χρονο.

Πώς συνέβη το αιματηρό περιστατικό

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις έξι το απόγευμα σε ένα κεντρικό σημείο, στο εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς, στην οδό Λεβίδου. Ο δράστης μπήκε στο κατάστημα και αναζητούσε έναν συγκεκριμένο άνδρα, πιθανότατα τον ιδιοκτήτη, μιας και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φέρεται – όπως προκύπτει από την έως τώρα έρευνα – να είχε κάποιες οικονομικές διαφορές με την επιχείρηση. Αντ’ αυτού όμως, διαπληκτίστηκε με έναν από τους υπαλλήλους και του επιτέθηκε με ένα μεγάλο μαχαίρι. Ο υπάλληλος, βρισκόταν πίσω από τον μπουφέ και τραυματίστηκε βαριά στο πρόσωπο, στο κεφάλι και στα άκρα.

Στη συνέχεια ο 24χρονος προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, όμως η γειτονιά είχε αρκετή κίνηση και τον κυνήγησαν, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και κάλεσαν την αστυνομία.

Διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για έναν Έλληνα, 24 ετών και σύμφωνα με μια μαρτυρία, όταν έκανε την επίθεση φορούσε γάντια και φώναζε: «Δούλευα από δεκατριών ετών και μου φάγατε τα λεφτά».

μαχαίριεπίθεση με μαχαίριαστυνομίαειδήσεις τώραΚηφισιά