Ανήλικοι έστησαν καρτέρι και χτύπησαν με μανία 14χρονο στην Καλλιθέα - Συνελήφθη ο ένας μαζί με τους γονείς τους
NewsroomΑκόμα ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων έλαβε χώρα στην Αττική και πιο συγκεκριμένα σε Γυμνάσιο της Καλλιθέας την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, δύο νεαροί ηλικίας δεκατεσσάρων και δεκαπέντε ετών έστησαν καρτέρι σ’ έναν δεκατετράχρονο λίγο έξω από το σχολείο στην οδό Μαντζαγριωτάκη και για ασήμαντη αφορμή τον χτύπησαν με μανία. Μάλιστα σταμάτησαν να τον χτυπούν μόνο όταν επενέβησαν περαστικοί.
Για το συμβάν ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία και λίγη ώρα μετά την επίθεση εντόπισε τον έναν από τους δύο ανήλικους, ηλικίας δεκατεσσάρων ετών, τον οποίο και συνέλαβαν. Μαζί με το νεαρό συνελήφθησαν και οι γονείς του με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.
Την ίδια ώρα ο έτερος ανήλικος δράστης της επίθεσης έχει ταυτοποιηθεί από τις αστυνομικές Αρχές και αναζητείται.
- Από το διαμέρισμα των ηλικιωμένων η διαρροή φυσικού αερίου που προκάλεσε την έκρηξη στην Πλάκα - Τι βρήκε η ΔΑΕΕ
- Άλλαξε την κατάθεσή της νοσηλεύτρια του ιατρείου για τον θάνατο του Μαζωνάκη - «Κάρφωσε» τους γιατρούς
- «Κρατήστε γερά»: Η 87χρονη Μαρικάρμεν προτρέπει τους διαδηλωτές στην Ισπανία
- Εντυπωσιακή ανακάλυψη: Επιστήμονες εντόπισαν πως ο καρκίνος χτίζει δική του «φωλιά» μέσα στον εγκέφαλο