Ελλάδα|04.11.2023 12:29

Ακινητοποιήθηκε επιβατική αμαξοστοιχία στις Αφίδνες: Έπεσαν δέντρα στις ράγες - Μεγάλες καθυστερήσεις

Newsroom

Ακινητοποιήθηκε η αμαξοστοιχία Intercity (IC 51) μεταξύ Αφιδνών και Αγίου Στεφάνου, λόγω πτώσης δέντρων στη γραμμή που είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή της ηλεκτροδότησης και της κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μηχανοδηγοί του Intercity αντιλήφθηκαν άμεσα τους πεσμένους κορμούς και πρόλαβαν να σταματήσουν εγκαίρως το τρένο το οποίο μένει ακινητοποιημένο στο σημείο.

Λόγω της διακοπής κυκλοφορίας μεταξύ Αθηνών και Αφιδνών, εξαιτίας πτώσης δέντρων στη γραμμή, τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών IC51, 1542 και 1543 θα υποκατασταθούν με λεωφορεία. Επίσης, η αμαξοστοιχία IC 60 αναμένει στον Σ.Σ Ρέντη.

Επαναλειτουργία σιδηροδρομικής κυκλοφορίας στο τμήμα Λάρισα – Ραψάνη – Λάρισα

«Η Hellenic Train ενημερώνει ότι, από Δευτέρα 6.11.2023 επανέρχονται τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στο τμήμα Λάρισα – Ραψάνη – Λάρισα. Ως εκ τούτου, όλα τα δρομολόγια στο τμήμα Θεσσαλονίκη – Λάρισα – Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιούνται με αμαξοστοιχίες, μετά την αποκατάσταση των ζημιών και παράδοση της σιδηροδρομικής γραμμής από τον διαχειριστή υποδομής, ΟΣΕ. Σημειώνεται ότι, το πρόγραμμα δρομολογίων του Προαστιακού Λάρισα - Θεσσαλονίκη - Λάρισα επανέρχεται στον προγραμματισμό που ίσχυε πριν της διακοπή της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας. Επίσης, επανέρχεται το δρομολόγιο του λεωφορείου 12571 στο τμήμα Βόλος – Λάρισα».

αμαξοστοιχίαHellenic Trainτρένο