Απίστευτο περιστατικό στα ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός λεωφορείου επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη
NewsroomΈνα απίστευτο περιστατικό συνέβη στα ΚΤΕΛ Αττικής όπου οδηγός λεωφορείου επιτέθηκε σε επιβάτη με κατσαβίδι μετά από διαπληκτισμό.
Το χρονικό
Όλα ξεκίνησαν όταν μία γυναίκα σηκώθηκε και πήγε στον οδηγό κάνοντάς του κάποιες ερωτήσεις όσον αφορά τις στάσεις.
Ωστόσο, ο οδηγός δεν είχε διάθεση να βοηθήσει την γυναίκα στις ερωτήσεις που είχε και της μίλησε απότομα. Αυτό το γεγονός προκάλεσε την κινητοποίηση των υπολοίπων επιβατών του λεωφορείου, σύμφωνα με το Mega.
Σε αυτό το σημείο, ένας άνδρας σηκώθηκε, πήγε προς τον οδηγό και τον ρώτησε γιατί μιλάει κατ’ αυτόν τον τρόπο στην γυναίκα. Τότε ο οδηγός του λεωφορείου ακινητοποίησε το όχημα, ξεκίνησε να διαπληκτίζεται με τον επιβάτη. Μάλιστα, και δεύτερος επιβάτης μπλέχθηκε μέσα στον διαπληκτισμό.
Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο οδηγός όταν σηκώθηκε από τη θέση του να κρατάει στο δεξί του χέρι ένα κατσαβίδι.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο οδηγός παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό συμβούλιο. «Επιλήφθηκε άμεσα το πειθαρχικό συμβούλιο και μέχρι να ολοκληρωθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες ο οδηγός τίθεται σε αργία. Την Δευτέρα έχει κληθεί να απολογηθεί» ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους ΟΑΣΑ και ΚΤΕΛ.
- Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
- Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
- «Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
- Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες