Ελλάδα|06.11.2023 09:05
Τρένα: Στις ράγες η γραμμή Λάρισα - Θεσσαλονίκη, έπειτα από δύο μήνες
NewsroomΗ γραμμή του προαστιακού σιδηρόδρομου Λάρισα – Θεσσαλονίκη μπήκε ξανά στην κυκλοφορία μετά από περίπου δύο μήνες. Χθες, Κυριακή, ο ΟΣΕ παρέδωσε στην κυκλοφορία τη γραμμή και έτσι σήμερα ήδη από τις 5:25, το πρώτο δρομολόγιο, μπήκε στις ράγες.
Να σημειωθεί ότι όλο αυτό το διάστημα, μετά και τη θεομηνία, ο κόσμος από τη Λάρισα μεταφέρονταν με λεωφορείο μέχρι τη Ραψάνη και από εκεί συνέχιζαν το ταξίδι τους με το τρένο για τη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αυτά είναι δρομολόγια κυρίως πρωινά που εξυπηρετούν εργαζόμενους είτε στην Κατερίνη είτε στη Λεπτοκαρυά, είτε στη Σίνδο είτε στη Θεσσαλονίκη.
Διαβάστε ακόμη
- Τουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το Ocean Link ανοιχτά της Αστυπάλαιας
- Στο μικροσκόπιο το «αμαρτωλό» ΚΔΑΠ στην Κομοτηνή - Πιθανή εμπλοκή της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
- Ήταν ο Πούτιν ή σωσίας του; Τι τον ρώτησε η 92χρονη πρώην δασκάλα του όταν τον συνάντησε για δείπνο
- Πρωτοφανές περιστατικό στον ΗΣΑΠ Ομόνοια: Άνδρας μπήκε στις γραμμές για να περάσει στην απέναντι αποβάθρα