Ελλάδα|06.11.2023 12:57
Aναστάτωση σε παιδικό σταθμό της Πάτρας: Παιδί 3,5 ετών εισέπνευσε σκόνη από πυροσβεστήρα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο
NewsroomΑτύχημα σημειώθηκε σε έναν παιδικό σταθμό της Πάτρας με ένα αγοράκι 3,5 ετών να εισπνέει σκόνη από έναν πυροσβεστήρα.
Σύμφωνα με το tempo24.news το παιδί περιεργαζόταν πυροσβεστήρα που βρίσκεται στον σταθμό, με αποτέλεσμα ο μηχανισμός να λειτουργήσει και να εισπνεύσει σκόνη.
Το παιδί εξετάστηκε από διασώστη του ΕΚΑΒ που έφτασε άμεσα στο σημείο, ενώ στη συνέχεια κλήθηκε ασθενοφόρο για τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί.
Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία ωστόσο υπάρχουν ερωτήματα πώς ξέφυγε της προσοχή το αγοράκι από το εκπαιδευτικό προσωπικό.
Διαβάστε ακόμη
- Meteo: Το καλοκαίρι του 2026 ήταν το 6ο θερμότερο στην Ελλάδα από το 1960
- Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Μακρυκάπα Ευβοίας: Κινδυνεύουν εγκαταστάσεις - 13 εναέρια στη μάχη με τις φλόγες και «112»
- Αναγκαστική προσγείωση πυροσβεστικού ελικοπτέρου στην Καβάλα - Ζημιά σε έλικα κατά την κατάσβεση
- ΕΟΦ: Εντοπίστηκε φυτικό μέλι με φαρμακευτικές ουσίες για αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας