Ελλάδα|06.11.2023 16:20
Φωτιά στο Πήλιο: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις
NewsroomΔασική αλλά και θαμνώδης είναι η έκταση που καίγεται από περίπου στις 14:00 σε περιοχή κοντά στον Πλατανιά του νότιου Πηλίου.
Ειδικότερα, η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Βρωμονέρι, καίει δασική έκταση με πεύκα αλλά και με πουρνάρια και ήδη έχουν σπεύσει στο νότιο Πήλιο δυνάμεις της Πυροσβεστικής τόσο από την περιοχή όσο και από τον Βόλο, ενώ στις προσπάθειες των επίγειων δυνάμεων συνεισφέρουν για την κατάσβεσή της και πυροσβεστικά αεροπλάνα.
Από την πυρκαγιά, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεν απειλούνται οικισμοί και γενικά κατοικημένες περιοχές και για τον έλεγχο και την κατάσβεσή της επιχειρούν 33 πυροσβέστες με 14 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος καθώς και δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη.
Διαβάστε ακόμη
- Κύκλωμα με «στημένα» τυχερά παιχνίδια σε Θεσσαλονίκη-Καβάλα: Κέρδη πάνω από 1 εκατ. ευρώ
- Χάος στις πτήσεις στην Ευρώπη: Βλάβη στο σύστημα εναέριας κυκλοφορίας της Ιταλίας - Καθυστερήσεις και στα ελληνικά αεροδρόμια
- Axios: Οι σύμμαχοι του Τραμπ στο κίνημα MAGA συζητούν ανοιχτά την επιβολή στρατιωτικού νόμου
- Υπόθεση «Midas»: Επιχείρηση της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για απάτη 114 εκατ. ευρώ στον ΦΠΑ - Έρευνες και στην Ελλάδα