Ελλάδα|06.11.2023 16:20
Φωτιά στο Πήλιο: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις
NewsroomΔασική αλλά και θαμνώδης είναι η έκταση που καίγεται από περίπου στις 14:00 σε περιοχή κοντά στον Πλατανιά του νότιου Πηλίου.
Ειδικότερα, η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Βρωμονέρι, καίει δασική έκταση με πεύκα αλλά και με πουρνάρια και ήδη έχουν σπεύσει στο νότιο Πήλιο δυνάμεις της Πυροσβεστικής τόσο από την περιοχή όσο και από τον Βόλο, ενώ στις προσπάθειες των επίγειων δυνάμεων συνεισφέρουν για την κατάσβεσή της και πυροσβεστικά αεροπλάνα.
Από την πυρκαγιά, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεν απειλούνται οικισμοί και γενικά κατοικημένες περιοχές και για τον έλεγχο και την κατάσβεσή της επιχειρούν 33 πυροσβέστες με 14 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος καθώς και δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη.
Διαβάστε ακόμη
- Βίντεο ντοκουμέντο με το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή: Η στιγμή της φονικής σύγκρουσης
- Ομαδικός βιασμός 17χρονης στα Χανιά: «Έγινε με τη θέλησή της, θέλει να βγάλει χρήμα» - Τι ισχυρίζονται οι κατηγορούμενοι
- Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: «Τραυματίστηκε σοβαρά, μεταφέρθηκε στη Μόσχα για επείγουσα χειρουργική επέμβαση» λέει η Daily Mail
- Νέα σκληρή υπόθεση bullying: Εννέα παιδιά ανάγκασαν 11χρονη να πέσει στα γόνατα σε πάρκο