Ελλάδα|09.11.2023 17:34

Φαίη Μπακογιώργου: Πιθανή εμπλοκή τέταρτου προσώπου στη δολοφονία - Τι δήλωνε η μητέρα της πριν κατηγορηθεί

Newsroom

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου στην Κυψέλη, καθώς οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο στο φονικό να εμπλέκεται ακόμα ένα άτομο εκτός από τη σπιτονοικοκυρά, τη μητέρα και την αδελφή. Σύμφωνα με το Mega, το πρόσωπο αυτό είναι στενός συνεργάτης της σπιτονοικοκυράς ο οποίος τη μεταφέρει με το αυτοκίνητό του σε διάφορες δουλειές. Το συγκεκριμένο πρόσωπο φέρεται να συμμετείχε στη μεταφορά της σορού από το σπίτι στο σημείο που βρέθηκε.

Πρόκειται για έναν 42χρονο που έχει βρεθεί υπόλογος σε πολλές υποθέσεις της αστυνομίας που αφορούν απάτες. Το συγκεκριμένο βράδυ της δολοφονίας φαίνεται ότι ο 42χρονος μετέφερε τη σορό της Φαίης στο γκαράζ που βρέθηκε. Ο εν λόγω άντρας σήμερα είναι ελεύθερος και διατηρεί ένα ψητοπωλείο σε περιοχή πολύ κοντά στην Κυψέλη.

Πήγε στο νοσοκομείο τρεις φορές μέσα σε ένα εξάμηνο

Όπως μετέδωσε το Mega, τον Δεκέμβριο του 2020, τον Απρίλιο του 2021 και τον Ιούνιο του ίδιου έτους η Φαίη Μπακογιώργη είχε μεταβεί σε μεγάλο κρατικό νοσοκομείο της Αττικής με κατάγματα και τραύματα στο πρόσωπο.

Μάλιστα, τον Ιούνιο του 2021 είχε διαπιστωθεί ότι η 23χρονη ήταν έγκυος.

Παρά τους μώλωπες και τα κατάγματα στο σώμα της Φαίης, δεν υπήρξε περαιτέρω ενημέρωση από τους υπεύθυνους του νοσοκομείου προς τις αστυνομικές αρχές.

Τι δήλωνε η μητέρα της Φαίης πριν κατηγορηθεί

Η πλέον κατηγορούμενη μητέρα της Φαίης, που βρέθηκε νεκρή στην Κυψέλη τον Οκτώβριο του 2021, είχε μιλήσει για την υπόθεση. «Έπαθα καρδιακή ανεπάρκεια. Αεροδιακομιδή από εκεί που ήμουν στη δουλειά, Αθήνα και είμαι στο Θριάσιο. Και μου έβγαλε στο νεφρό ένα μόρφωμα και πάμε για χειρουργείο. Και ας φύγω κορίτσι μου, δεν με προβληματίζει. Η μισή μου καρδιά είναι ήδη πεθαμένη. Και έτσι δεν με νοιάζει για τίποτα».

«Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου από το καλοκαίρι λόγω των δικών μου. Με μάσκες είμαι, με οξυγόνα, με πράγματα. Είναι όλες εδώ (οι κατηγορούμενες), μία η μία, μία η άλλη. Αλλά εγώ επειδή δεν θέλω, το βράδυ της διώχνω».

«Ψυχολογία δεν υπάρχει, τίποτα δεν υπάρχει. Τίποτα. Από εκεί είναι, από εκεί ξεκίνησαν, γιατί έπαθα το πρώτο μου έμφραγμα, γιατί μου το βρήκαν πριν δύο – δυόμισι χρόνια. Λέω μάλιστα, ευχαριστώ πολύ. 9 Οκτωβρίου πέθανα, 18 Ιουλίου ξαναγεννήθηκα».

«Ειρωνεία της τύχης δεν είναι αυτό. Πολύ μεγάλη ειρωνεία. Η ψυχολογία μου είναι χαμένη, δεν υπάρχει κορίτσι μου. Πάρε με, γιατί είμαι σε τέτοια ψυχολογική κατάσταση που δεν ξέρω. Έτσι μου έρχεται να φουντάρω. Ωραία, μαθαίνω ποιος το έκανε όλο αυτό ή ποιοι. Και; Και; Μου γύρισαν πίσω το παιδί μου; Κανένας».

«Σίγουρα θα είναι μία δικαίωση, αλλά για μένα δεν αλλάζει κάτι. Στο χώμα, στο χώμα θα είναι πάντα. Και μετά σε ένα κασελάκι. Απλά τα πράγματα. Δεν θέλω, μου κάνει κακό. Το βράδυ δεν κοιμάμαι. Ξέρεις πως αισθάνομαι; Με έχουν σκοτώσει και όχι μία φορά, τέσσερις φορές. Μαζί με τη Φαίη μου και τα παιδάκια της».

φόνοςδολοφονίαειδήσεις τώραΚυψέλη