Ελλάδα|10.11.2023 08:39

Θεσσαλονίκη: Κλείνει από την Παρασκευή μία λωρίδα στον περιφερειακό λόγω fly over-Το νέο όριο ταχύτητας είναι τα 60 χλμ. την ώρα

Newsroom

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί για να κινηθούν από τα δυτικά προ τα ανατολικά στη Θεσσαλονίκη καθώς μπαίνουν σε εφαρμογή οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενόψει της έναρξης των εργασιών για το Fly Over.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Τροχαίας από σήμερα το πρωί, θα εφαρμοστούν σταδιακά προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων (Α/Κ) Κ5 (περιοχή νοσοκομείου Παπαγεωργίου) και Κ10 (Κωνσταντινοπολίτικα), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς ανατολικά (προς Καλαμαριά - Αεροδρόμιο) και συγκεκριμένα:

Θα διακοπεί σταδιακά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Εσωτερικής  Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας  προς ανατολικά, μεταξύ των προαναφερόμενων Ανισόπεδων Κόμβων.

- Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς ανατολικά θα διεξάγεται από τις δύο (02) ελεύθερες αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας.

Το νέο όριο ταχύτητας είναι τα 60 χλμ. την ώρα.

Η Τροχαία Θεσσαλονίκης συνιστά στους οδηγούς που κινούνται στον Περιφερειακό, να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας μποτιλιαρίσματος, ενώ παράλληλα ζητά την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

 

Thessaloniki Flyoverειδήσεις τώραΘεσσαλονίκη