Ελλάδα|10.11.2023 15:39

Ξεσπά η μητέρα του αδικοχαμένου βρέφους στο Βόλο: «Παίρνουμε μια μηχανή και όποιον πάρει ο χάρος»;

Newsroom

Συντετριμμένη είναι η μητέρα του βρέφους που έχασε τη ζωή του στο Βόλο, καθώς ένας 33χρονος οδηγός μηχανής παρέσυρε τον παππού και το λίγων μηνών μωρό που έπεσε από την αγκαλιά του στο οδόστρωμα.

«Δεν έτρεξε η γιαγιά να πάρει το μωρό από τον δρόμο. Εγώ κατέβαζα το καρότσι από το αυτοκίνητο. Εγώ, η μάνα του» δήλωσε η γυναίκα στο Mega και στην εκπομπή Live News.  «Έτρεξα, πήρα αγκαλιά το μωρό και το έδωσα στην γιαγιά του, η οποία βρισκόταν απέναντι. Για να φύγει με ταξί να προλάβουμε να σώσουμε το μωρό», είπε.

«Εγώ πήρα τον παππού, δηλαδή τον πατέρα μου και πήγαμε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητο μου», συνέχισε η μητέρα του βρέφους.

Σοκαρισμένη και εξαγριωμένη από τον άδικο θάνατο του μωρού, η γυναίκα που αναμένει να αποδοθεί δικαιοσύνη, αναφέρει: «Αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος και πήγαινε να περάσει τον δρόμο, ανεξαρτήτως αν είναι διάβαση ή όχι, και λιποθυμήσει δηλαδή τον πατάμε από πάνω και τον σκοτώνουμε; Αυτό θέλουν να μας πούνε; Παίρνουμε μια μηχανή και όποιον πάρει ο χάρος;».

Μετά το τροχαίο, το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ταξί, με τη γιαγιά του.

«Όταν μπαίνει στο αυτοκίνητό σου ένα μωρό, που δεν ξέρεις εάν είναι πεθαμένο ή ετοιμοθάνατο και η τύχη του σε ένα βαθμό εκείνη την ώρα κρίνεται στα χέρια σου. Αν μπορέσεις να το κάνεις εικόνα αυτό, θα καταλάβεις ένα μικρό μέρος από αυτά που έγιναν» δήλωσε συγκλονισμένος ο ταξιτζής.

Πάνω από τα όρια το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του οδηγού 

Σύμφωνα με το Mega, επειδή το τροχαίο ήταν θανατηφόρο δεν διενεργήθηκε αλκοολομέτρηση, αλλά ο 33χρονος υποβλήθηκε σε εξετάσεις αίματος και ούρων σε νοσοκομείο, με την οικογένεια του βρέφους αναμένει και τα επίσημα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να δουν αν είχε καταναλώσει και κάποια άλλη ουσία.

Βόλοςτροχαίο δυστύχημαειδήσεις τώραβρέφοςμωρό