Ελλάδα|10.11.2023 21:33
Ορεστιάδα: 16χρονη έπεσε από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου - Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα
NewsroomΣυναγερμός σήμανε στην Ορεστιάδα το απόγευμα της Παρασκευής, καθώς μία 16χρονη μεταφέρθηκε τραυματισμένη, στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, μετά από πτώση από μπαλκόνι δεύτερου ορόφου.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η νεαρή κοπέλα για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους έπεσε από μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου. Μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει πολλαπλά κατάγματα στη λεκάνη και τραυματισμούς στο πρόσωπο.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται, ενώ πιθανολογείται ότι θα μεταφερθεί για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Διαβάστε ακόμη
- Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
- Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας από τον Ιανουάριο – Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
- Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια