Ελλάδα|13.11.2023 20:17

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Tην Τετάρτη στην ανακρίτρια ο Έλληνας οπαδός πάνω στο μαχαίρι του οποίου βρέθηκε το αίμα του θύματος - «Κλειδί» το αντικείμενο για την υπόθεση

Newsroom

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του φιλάθλου Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια καθώς εντοπίστηκε DNA Έλληνα υπόπτου στο μαχαίρι που είχε βρεθεί το αίμα του άτυχου 29χρονου. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN και της Μίνας Καραμήτρου, είναι ένα μαχαίρι πάνω στο οποίο είχε βρεθεί το αίμα του Μιχάλη Κατσούρη και DNA και αποτυπώματα αταυτοποίητα. Σήμερα τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής αστυνομίας ταυτοποίησαν πάνω στο μαχαίρι το DNA του 35χρονου υπόπτου, ο οποίος είχε προσαχθεί πριν από τέσσερις ημέρες στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και η οποία του έδειξε το δρόμο της φυλακής καθώς είχε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση που εκκρεμούσε και πάλι για επεισόδια.

Είναι η πρώτη φορά που οι δικαστικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση έχουν στα χέρια τους ένα μαχαίρι στο οποίο υπάρχει επάνω και το DNA του θύματος και το DNA ενός υπόπτου.

Την Τετάρτη θα οδηγηθεί και πάλι στην ανακρίτρια και αυτό που αναμένεται είναι αν θα προσωποποιηθούν οι κατηγορίες ή όχι.

ειδήσεις τώραδολοφονίαΑΕΚΝέα Φιλαδέλφειαοπαδός