Ελλάδα|14.11.2023 20:15
Ένταση και διαμαρτυρίες στη Θεσσαλονίκη για τον θανάσιμο πυροβολισμό του 17χρονου από τον αστυνομικό - Φωτιές γύρω από οικισμό
NewsroomΦωτιές άναψαν ομάδες ρομά μέσα και πέριξ του οικισμού «Τσαΐρια», στην ανατολική Θεσσαλονίκη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο 17χρονου στη Βοιωτία.
Δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής στο σημείο
Στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις της Αστυνομίας, αλλά και της Πυροσβεστικής για να σβήσουν τις διάσπαρτες μικροεστίες.
Νωρίτερα, το μεσημέρι, νεαρά άτομα είχαν προχωρήσει σε αποκλεισμό δρόμου, στον οικισμό «Αγία Σοφία» στη δυτική Θεσσαλονίκη, όπου και άναψαν φωτιές.
Διαβάστε ακόμη
- Εντολή να συλληφθεί ο Μαροκινός για την πολύνεκρη τραγωδία στη Χίο - Τον αναγνώρισαν ως διακινητή των μεταναστών
- Έλληνας κατηγορείται ότι έδειρε μέχρι θανάτου ελεγκτή σε τρένο στη Γερμανία - «Τον γρονθοκοπούσε στο κεφάλι»
- Γυναικοκτονία στη Νάπολη: Σκότωσε την 22χρονη αδερφή του επειδή άκουγε δυνατά μουσική
- Έχεις «κολλήσει» με αυτή τη σειρά; Οι επιστήμονες λένε πως ίσως κάνει καλό στην ερωτική σου ζωή!