Ελλάδα|17.11.2023 16:11
Διακινητές αποβίβασαν 12 μετανάστες στο Πόρτο Ράφτη - Δύο συλλήψεις
Ευλαμπία ΡέβηΣυναγερμός σήμανε σήμερα (17/11) στο Λιμενικό, όπου μετά από καταδίωξη συνελήφθησαν δύο διακινητές παράτυπων μεταναστών κοντά στην Κέα, αφού πρώτα άφησαν σε παραλία της Αττικής 12 μετανάστες.
Ειδικότερα, τις πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ραφήνας, ενημερώθηκε για αποβίβαση αλλοδαπών από μηχανοκίνητο θαλαμηγό σκάφος σε παραλία στο Πόρτο Ράφτη.
Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του Λιμενικού όπου εντόπισαν τους 12 αλλοδαπούς και στη συνέχεια, μετά από συντονισμένες ενέργειες του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ενεργοποιήθηκαν έξι περιπολικά σκάφη και ένα ελικόπτερο με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την ακινητοποίηση του θαλαμηγού σκάφους, με δυο επιβαίνοντες στη νήσο Κέα.
Διαβάστε ακόμη
- Αντιμέτωπη με «καυτά» μέτωπα η κυβέρνηση: Εντείνεται η πίεση μετά τις αποκαλύψεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Επανέρχονται τα σενάρια για εκλογές
- «Τον έχουμε»: Διασώθηκε ο Αμερικανός πιλότος του F-15 που κατέπεσε στο Ιράν - To μήνυμα Τραμπ
- Η δύσκολη σχέση Τραμπ - ΕΕ
- Ανάλυση CNN: Πώς η παγκόσμια πετρελαϊκή κρίση αρχίζει να «εξαφανίζει» τα καθημερινά προϊόντα για όλους