Ελλάδα|17.11.2023 22:47

«Πόλεμος» για την πλαστή επιστολή που αθωώνει τον πατέρα Αντώνιο - Απειλεί με μηνύσεις τη μητέρα του 16χρονου

Newsroom

Μηνύσεις φαίνεται πως σχεδιάζει να κάνει ο πατέρας Αντώνιος, μετά τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει από τις καταγγελίες για πλαστογράφηση της επιστολής της μητέρας του 16χρονου, στην οποία φέρεται να αναιρεί την καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος του ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου.

Η ίδια αρνείται πως παρέδωσε την επιστολή στον κατηγορούμενο, σε γραπτή του δήλωση εκείνος λέει πως θα κάνει μηνύσεις. Ειδικότερα, το Star μετέδωσε γραπτή δήλωση του πατέρα Αντωνίου, ο οποίος δηλώνει πως «υπεύθυνοι για την πλαστογραφία είναι αποκλειστικά οι κομιστές της… Η αλήθεια θα αποδειχτεί πολύ ηχηρά και θα έχει προβλήματα νομικά και η μητέρα, αλλά και εκείνοι οι οποίοι τη συμβουλεύουν να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση».

Τα σημάδια που δείχνουν πλαστογραφία

Ο αντιδήμαρχος Λάρισας, μιλώντας στο Mega την Πέμπτη (16/11), ανέφερε πως όλα είναι πλαστογραφημένα και, μάλιστα, η σύγκριση των στοιχείων είναι αποκαλυπτική. Στο έγγραφο, το επώνυμο της μητέρας ξεκινάει από Κ όπως φαίνεται, ενώ στην πραγματικότητα αρχίζει από ΓΚ, όπως δείχνει η αστυνομική ταυτότητα.

Λάθος φαίνεται να είναι και ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας. Στο έγγραφο αρχίζει από ΑΟ65, ενώ στη γνήσια από ΑΝ και συνεχίζεται με διαφορετικά νούμερα. Πλαστή, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Λάρισας, είναι η σφραγίδα του δήμου, αλλά και η διπλανή που παραπέμπει σε ΚΕΠ της πόλης.

«Δεν υπάρχει τέτοιος υπάλληλος στα ΚΕΠ Δήμου Λαρισαίων. Ο δήμος εδώ και πολλά χρόνια δεν λέγεται Λάρισας, αλλά Λαρισαίων», τόνισε ο αντιδήμαρχος.

«Πρόκειται για πλαστό έγγραφο», είπε επίσης ο Δημήτρης Δεληγιάννης.

πατέρας Αντώνιος Παπανικολάουειδήσεις τώρακιβωτός του κόσμουΠατέρας Αντώνιοςασέλγεια