Καρέ-καρέ τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη - Σε 14 προσαγωγές προχώρησαν οι Αρχές
NewsroomΣε 14 προσαγωγές προχώρησε συνολικά η αστυνομία μετά την ένταση που σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με την ολοκλήρωση της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου.
Οι τρεις από τις 14 μετατράπηκαν σε συλλήψεις για μικροποσότητες ναρκωτικών.
Νωρίτερα, ομάδα ατόμων που συμμετείχε στις πορείες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους πέταξε βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες απάντησαν με ρίψη χημικών και κρότου λάμψης.
Επίσης, πιο νωρίς το βράδυ της Παρασκευής, φωτιά σε δύο σημαίες των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής έβαλαν στο οδόστρωμα φοιτητές που συμμετέχουν στην πορεία για το Πολυτεχνείο, έξω από το Προξενείο των ΗΠΑ, επί της οδού Τσιμισκή, μεταδίδει το thestival.gr.
Οι φοιτητές άναψαν πυρσούς, τραγούδησαν το «Πότε θα κάνει ξαστεριά» και φώναξαν συνθήματα κατά των ΗΠΑ και του ιμπεριαλισμού.
- Ο Τραμπ αποκάλυψε πού σκοντάφτει η συμφωνία με το Ιράν - Η αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο κείμενο
- Θρίλερ στο Αίγιο: Συνελήφθη μετά από 27 χρόνια ο καταζητούμενος Τζέιμς Δαλαμάγκας - Ζούσε ως «Αντώνης Τζίμας»
- Εντυπωσιακό βίντεο: Η στιγμή της κατολίσθησης στο όρος Καντήλι μετά τους ισχυρούς σεισμούς στην Εύβοια
- Η Lego ανακοίνωσε το μεγαλύτερο σετ στην ιστορία της: Ένα αντίγραφο της Σαγράδα Φαμίλια με 12.060 κομμάτια