Καρέ-καρέ τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη - Σε 14 προσαγωγές προχώρησαν οι Αρχές
NewsroomΣε 14 προσαγωγές προχώρησε συνολικά η αστυνομία μετά την ένταση που σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με την ολοκλήρωση της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου.
Οι τρεις από τις 14 μετατράπηκαν σε συλλήψεις για μικροποσότητες ναρκωτικών.
Νωρίτερα, ομάδα ατόμων που συμμετείχε στις πορείες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους πέταξε βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες απάντησαν με ρίψη χημικών και κρότου λάμψης.
Επίσης, πιο νωρίς το βράδυ της Παρασκευής, φωτιά σε δύο σημαίες των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής έβαλαν στο οδόστρωμα φοιτητές που συμμετέχουν στην πορεία για το Πολυτεχνείο, έξω από το Προξενείο των ΗΠΑ, επί της οδού Τσιμισκή, μεταδίδει το thestival.gr.
Οι φοιτητές άναψαν πυρσούς, τραγούδησαν το «Πότε θα κάνει ξαστεριά» και φώναξαν συνθήματα κατά των ΗΠΑ και του ιμπεριαλισμού.
- Η Σούδα που συνιστά κίνδυνο για την Ελλάδα, η οργή του νομικού κόσμου για τον Γεραπετρίτη και ο Τσίπρας που «ψαρεύει» σε πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ
- Πόλεμος στο Ιράν: Ο Τραμπ ενώπιον των αντιφάσεων του
- Τα μηνύματα Μητσοτάκη στη Βουλή: Τι είπε για οικονομία, άμυνα και μεταναστευτικό - Οι αιχμηρές αναφορές στους… πατριώτες της φακής
- Το «αύριο» της κρίσης: Γιατί η επιχείρηση ΗΠΑ-Ισραήλ μπορεί να γεννήσει νέους κύκλους αίματος