Ελλάδα|18.11.2023 11:23
Προβλήματα στη Θεσσαλονίκη από την κακοκαιρία - Πτώσεις δέντρων και ζημιές
NewsroomΠροβλήματα προκαλεί η νέα κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη καθώς λόγω των σφοδρών ανέμων έχουν πέσει δέντρα και έχουν προκληθεί ζημιές σε οχήματα.
Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, κλιμάκια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επιχειρούν σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης προκειμένου να κόψουν και απομακρύνουν πεσμένα δέντρα.
Συγκεκριμένα, επιχειρήσεις από την Πυροσβεστική Υπηρεσία έχουν γίνει προς το παρόν για τουλάχιστον πτώσεις 12 δέντρων στις περιοχές της Καλαμαριάς, του κέντρου της Θεσσαλονίκης, του Ωραιοκάστρου, της Νεάπολης, της Πυλαίας αλλά και σε περιοχές του δήμου Δέλτα.
Στην οδό Σελευκίδων, στο κέντρο, έπεσε ένα δέντρο πάνω σε όχημα, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές, σύμφωνα με το thestival.gr.
Διαβάστε ακόμη
- Μητσοτάκης για PosoKanei: «Όπλο κατά της ακρίβειας, real time σύγκριση τιμών» - Πώς λειτουργεί η νέα εφαρμογή για τα σούπερ μάρκετ
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Την είχε απειλήσει με πιστόλι ενώ κοιμόταν» αποκάλυψε ο θείος της 45χρονης - Βουβός πόνος στην κηδεία της
- 20 χρόνια κάθειρξη στον Mystikal για υπόθεση βιασμού - Απορρίφθηκε το αίτημα ανάκλησης της ενοχής του
- ΑΣΕΠ κατά υπουργείου Υγείας για τις προσλήψεις στο ΕΣΥ - Οι καθυστερήσεις, οι έλεγχοι και η χρόνια κόντρα