Περιπέτεια για 23χρονο που έκανε kite surfing στη Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση για να μεταφερθεί στη στεριά
NewsroomΠεριπετειώδης ήταν η Κυριακή για έναν 23χρονο χειριστή αετοσανίδας στον Ποταμό της Επανομής.
Ειδικότερα, οι Λιμενικές Αρχές Θεσσαλονίκης και Νέας Μηχανιώνας, ενημερώθηκαν ότι ο νεαρός βρισκόταν σε δυσχερή θέση πλησίον του ναυαγίου, 300 μέτρα περίπου από την ακτή.
Στο σημείο μετέβη περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, ενώ απέπλευσαν επίσης προς παροχή συνδρομής και το ΕΠ/ΚΟ-Α/Κ "ΣΤΕΛΛΑ" Σ.Θ. 736 Α', το ΕΠ/ΚΟ-Α/Κ "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ" Σ.Θ. 868 Β', το ΕΠ/ΚΟ-Α/Κ "ΨΑΡΡΟΣ" Ν.Μ. 27, το ΕΠ/ΚΟ-Α/Κ "ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ" Ν.Θ.957, καθώς και το ΕΡ/ΚΟ-Α/Ψ "ΜΙΧΑΛΗΣ" Σ.Κ. 835, με επιβαίνοντα στέλεχος της Λιμενικής Αρχής Νέας Μηχανιώνας, το οποίο εντόπισε και περισυνέλεξε τον 23χρονο χειριστή, ενώ στη συνέχεια τον μετέφερε στην παραλιακή περιοχή Ποταμού Επανομής.
Ο χειριστής, δήλωσε καλά στην υγεία του και αφού εξετάσθηκε προληπτικά από ιατρό ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που ήταν στο σημείο, δήλωσε πως δεν επιθυμεί την διακομιδή του σε Κ.Υ.
- Φόβοι στη Γερμανία για πρωτιά του ακροδεξιού AFD: Οι κρίσιμες κάλπες που μπορούν να αλλάξουν το πολιτικό σκηνικό
- Μαρινάκης στο ethnos.gr: «Μόνιμα μέτρα άνω του 1 δισ. ευρώ - Εξαπάτηση τα όσα είπε ο Τσίπρας»
- Achaia Clauss: Σώθηκαν το ιστορικό αρχείο και τα σπάνια κρασιά - Η ανακοίνωση μετά την καταστροφική φωτιά
- Ρωτήσαμε το ChatGPT, το Gemini, το Claude και το DeepAI ποια 5 επαγγέλματα θα χαθούν... και ανησυχούμε