Ελλάδα|20.11.2023 18:18
Φιντάν: Ανοίγει ξανά το Γενικό Προξενείο της Τουρκίας στη Βεγγάζη
Μαρία ΖαχαράκηΟ Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, ανακοίνωσε ότι το Γενικό Προξενείο της Λιβύης στη Βεγγάζη θα ανοίξει ξανά.
«Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε τον διάλογό μας με όλα τα μέρη της Λιβύης στα ανατολικά, δυτικά και νότια. Θα επανενεργοποιήσουμε το Γενικό μας Προξενείο στη Βεγγάζη σύντομα», είπε στην επιτροπή Σχεδιασμού και Προϋπολογισμού της τουρκικής βουλής.
Η δήλωση του Χακάν Φιντάν επιβεβαιώνει την προσέγγιση που επιδιώκεται τελευταία της μεταξύ της Τουρκίας και το καθεστώς Χαφτάρ στην ανατολική Λιβύη.
Διαβάστε ακόμη
- Η σιωπή του Φραπέ με τις πλάτες της ΝΔ, το σπάσιμο του αγροτικού μετώπου από τους Κρητικούς αγρότες και τα συγχαρητήρια του ΠΑΣΟΚ στον Πιερρακάκη
- Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη για απάτες με επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ – 14 προσαγωγές για εγκληματική οργάνωση
- Τι σημαίνει η εκλογή Πιερρακάκη στην προεδρία του Eurogroup
- Ηλιόλουστο σκηνικό πριν την πτώση της θερμοκρασίας: Πότε «χαλάει» ο καιρός - Η πρόγνωση Μαρουσάκη