Ελλάδα|20.11.2023 21:33

Περιστέρι: Συνελήφθησαν οι τρεις ανήλικες που ξυλοκόπησαν άγρια την 14χρονη συμμαθήτριά τους

Newsroom

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο πλαίσιο του αυτοφώρου οι τρεις ανήλικες που ξυλοκόπησαν άγρια 14χρονο κορίτσι σε γυμνάσιο στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, πρόκειται για κορίτσια ηλικίας 16, 14 και 13 ετών τα οποία συνελήφθησαν για σωματικές βλάβες και απειλή σε βάρος της ανήλικης κοπέλας.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω ανήλικες επιτέθηκαν με λακτίσματα και απείλησαν λεκτικώς 13χρονη συνομήλική τους, εντός σχολικού συγκροτήματος στο Περιστέρι.

Επιπλέον, αναζητείται έτερος ανήλικος για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων καθώς βιντεοσκόπησε και διαμοίρασε σε έτερα άτομα την εν λόγω επίθεση.

Η σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Βίντεο δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό 14χρονης

Σοκ προκαλεί βίντεο από νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων. Στις εικόνες φαίνεται ο άγριος ξυλοδαρμός 14χρονου κοριτσιού σε γυμνάσιο στο Περιστέρι, από συμμαθήτριές του.

Το θύμα είναι πεσμένο στο έδαφος και δέχεται επίθεση από τρία άλλα κορίτσια στο προαύλιο του σχολείου τους. Η μία από τις μαθήτριες χτυπά την 14χρονη προκειμένου να μη σηκωθεί, όσο μία άλλη τη σέρνει από τα μαλλιά, τη χτυπάει και της ρίχνει κλωτσιές στην πλάτη. Όταν το θύμα προσπαθεί να ξεφύγει, δέχεται δυνατές κλωτσιές στα πόδια του.

ειδήσεις τώραΠεριστέριανήλικηανήλικοιΔΙ.ΑΣ.