Ελλάδα|22.11.2023 15:16

Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον «δράκο των Εξαρχείων» μετά την επίθεση σε 18χρονη στη Γλυφάδα

Newsroom

Σε έξι γυναίκες – ανάμεσά τους και ένα 13χρονο παιδί - επιτέθηκε σεξουαλικά ο «δράκος των Εξαρχείων» με το Open να παρουσιάζει ένα βίντεο που εντοπίζεται ο 23χρονος δράστης μετά από επίθεση και στη Γλυφάδα, σε μια 18χρονη κοπέλα.

Συγκεκριμένα,  στις 24/10/2023 στις 20:15 επί της Λ. Ποσειδώνος στη Γλυφάδα η κοπέλα περίμενε σε στάση λεωφορείου. Ο κατηγορούμενος αρχικά άρχισε να αυνανίζεται και η 18χρονη βλέποντάς τον έφυγε από το σημείο, καλώντας φιλικό της πρόσωπο.

Ο δράστης την ακολούθησε και προκειμένου να την ακινητοποιήσει της επιτέθηκε, κλείνοντας της με το χέρι του το στόμα και τη μύτη. Η 18χρονη αντιστάθηκε και τον έριξε στο έδαφος, ενώ από την πτώση η κοπέλα τραυματίστηκε ελαφρά.

Ο δράστης διέφυγε τρέχοντας, καθώς στο σημείο έφτασε το φιλικό της πρόσωπο που είχε καλέσει σε βοήθεια, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο.

Στη συνέχεια, επιτέθηκε σε άλλες πέντε γυναίκες στα Εξάρχεια, μεταξύ των οποίων και στο 13χρονο παιδί.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής μετά από αναζητήσεις τον εντόπισαν στην Κάνιγγος χτες, Τρίτη, να κινείται ελεύθερος σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Πρόκειται για έναν 23χρονο από τη Συρία ο οποίος ήταν προφυλακισμένος σε φυλακές στα Γρεβενά και είχε αφεθεί ελεύθερος πριν ακόμα λήξει το 18μηνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου, ο επίδοξος βιαστής έπρεπε να βρίσκεται σε δομή της Μαλακάσας και είναι άγνωστο γιατί δεν βρισκόταν εκεί και κυκλοφορούσε ως άστεγος.

Σήμερα, Τετάρτη, το απόγευμα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του θα οδηγηθεί στις εισαγγελικές Αρχές.

ΕξάρχειαβιαστήςΓλυφάδααστυνομίαειδήσεις τώρασεξουαλική παρενόχληση