Ελλάδα|23.11.2023 17:43

Βύρωνας: «Ανέπνεε με δυσκολία, έβγαινε από τη μύτης υγρό» - Η συγκλονιστική μαρτυρία του διασώστη για τη 16χρονη που πέθανε από κοκτέιλ ναρκωτικών

Newsroom

Ολοένα και περισσότερες σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση της 16χρονης που έπεσε θύμα συμμορίας διακίνησης ναρκωτικών στον Βύρωνα και έχασε τη ζωή της, αφού της έδωσαν θανατηφόρο κοκτέιλ ουσιών. Οι καταθέσεις των διασωστών του ΕΚΑΒ που βρήκαν την 16χρονη μισολιπόθυμη κατάσταση την 16χρονη σοκάρουν αποκαλύπτοντας την αγριότητα των εμπόρων.

«Ανέπνεε με δυσκολία»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA το μεσημέρι της Πέμπτης (23/11), ένας εκ των διασωστών ανέφερε στην κατάθεσή του ότι «λάβαμε κλήση στις 12:26 της 6ης Νοεμβρίου για λιποθυμία και ρινορραγία ασθενούς».

Έφτασαν στο διαμέρισμα 18 λεπτά αργότερα και εκεί -σύμφωνα με τον διασώστη- αντίκρισαν την 16χρονη να κάθεται στο καναπέ σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Ανέπνεε με δυσκολία, κατέθεσαν μετέπειτα στην αστυνομία.

Οι διασώστες διαπίστωσαν ότι η ανήλικη κοπέλα είχε χαμηλό κορεσμό, χαμηλές σφίξεις και χαμηλή αρτηριακή πίεση. 

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι γονείς της 16χρονης έδιναν τιτάνια μάχη για να απεμπλέξουν το παιδί τους από τη συμμορία των ναρκέμπορων αλλά εκείνοι έλεγαν στην ανήλικη πως να τους μιλήσει και πως να τους φερθεί ενώ την είχαν αποκόψει κιόλας.

διασώστηςειδήσεις τώραναρκωτικάΒύρωναςανήλικη