Ελλάδα|26.03.2019 22:49

Πρόστιμο 200 ευρώ στη γιαγιά: «Ντρεπόμαστε για την περιπέτειά σου»

Newsroom

Ένα πρόστιμο 200 ευρώ καλείται να πληρώσει η 90χρονη γιαγιά, που συνελήφθη να πουλά τερλίκια στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Η ηλικιωμένη δεν έχει τα χρήματα αυτά ενώ συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. επαναλαμβάνουν ότι συνάδελφοί τους ήταν υποχρεωμένοι να συλλάβουν τη γυναίκα και να της επιβάλουν το πρόστιμο. 

Μία εβδομάδα μετά το βίντεο που έδειχνε τους αστυνομικούς με τη γιαγιά, στο πρόστιμο που της έκοψαν οι Αρχές, αναφέρεται η εξής αιτιολογία: Έλλειψη άδειας σε πλανόδιο εμπόριο, για την άσκηση του οποίου δεν χρησιμοποιήθηκε αυτοκινούμενο όχημα. 

Η κόρη της 90χρονης αναφέρει στο OPEN TV ότι δεν υπάρχουν τα χρήματα και θέλουν να τα μαζέψουν για να πληρώσουν το πρόστιμο της γιαγιάς. Η 90χρονη γιαγιά είναι τρομοκρατημένη. Από τη μέρα της σύλληψής της δεν πήγε στη λαϊκή αγορά. Στο σημείο όπου την έπιασαν, οι κάτοικοι άφησαν ένα μήνυμα που έγραφε τα εξής: «Γιαγιά Σουζάνα! Η Ελλάδα και οι Έλληνες ντρεπόμαστε για την περιπέτειά σου και σου ζητάμε ταπεινά συγγνώμη». 

Η γιαγιά, σύμφωνα με την κόρη της, δεν θα πάει ποτέ να πουλήσει ξανά τερλίκια. Φοβάται ενώ συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. δηλώνουν ότι οι συνάδελφοί τους αστυνομικοί ήταν υποχρεωμένοι να συλλάβουν την 90χρονη και να της επιβάλουν πρόστιμο. 

πρόστιμοΘεσσαλονίκηαστυνομία