«Παγώνει» το πρόστιμο για την 90χρονη που πουλούσε τερλίκια
NewsroomΔεν θα πληρώσει τελικά το διοικητικό πρόστιμο των 200 ευρώ η 90χρονη, που συνελήφθη σε λαϊκή των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης να πουλά -χωρίς άδεια - τερλίκια τα οποία είχε πλέξει η ίδια.
Η σύλληψή της είχε προκαλέσει την ενόχληση της κοινής γνώμης.
Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, που δημοσιεύει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, βρέθηκε από την αστυνομία φόρμουλα, που «παγώνει» επ’ αόριστον την υποχρέωση της ηλικιωμένης γυναίκας να καταβάλει το συγκεκριμένο πρόστιμο που της επιβλήθηκε.
Η 90χρονη συνελήφθη επειδή πούλαγε τερλίκια (πλεκτές παντόφλες) που έφτιαχνε η ίδια, οδηγήθηκε στο τμήμα όπου παρέμεινε πολλές ώρες και, τελικά, έγινε γνωστό ότι της επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο.
Πρόκειται για γυναίκα που δεν έχει οικονομικούς πόρους. Τόσο η ίδια, όσο και ο άρρωστος σύζυγός της…
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών