Ελλάδα|25.11.2023 14:11

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 34χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας - Πυροβόλησε εργαζόμενο γιατί τον ενοχλούσε ο θόρυβος

Newsroom

Στη σύλληψη ενός 34χρονου άνδρα, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 37χρονου υπαλλήλου εταιρείας, που είχε σημειωθεί στις 2 Οκτωβρίου στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, προχώρησαν οι Αρχές,

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο 34χρονος εντοπίστηκε στο πλαίσιο επιχείρησης που στήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον οικισμό «Αγία Σοφία» στα Διαβατά και στη συνέχεια οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Πυροβόλησε εργαζόμενο γιατί τον ενοχλούσε ο θόρυβος

Σύμφωνα με την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, ο 34χρονος, είχε μεταβεί μαζί με άλλα άτομα τον Οκτώβριο σε εταιρεία ανακύκλωσης μετάλλων και διαμαρτυρόμενοι για πρόκληση θορύβου από τη λειτουργία μηχανήματος, επιτέθηκαν σε τρεις εργαζόμενους και αποχώρησαν.

Στη συνέχεια, ο 34χρονος επιβαίνοντας σε Ι.Χ. φορτηγό επέστρεψε και έβαλε με όπλο σε βάρος ενός εκ των εργαζομένων, χωρίς ωστόσο να προκύψει τραυματισμός.

O άνδρας συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης ανακριτή Θεσσαλονίκης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

περιπολικόειδήσεις τώραπυροβολισμόςΘεσσαλονίκη