Ελλάδα|25.11.2023 16:49
Τραγωδία στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή μωρό 2,5 μηνών
NewsroomΈνα μωράκι 2,5 μηνών έφυγε από τη ζωή λίγες ώρες μετά τη μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.
Το παιδί μεταφέρθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση στο νοσηλευτικό ίδρυμα και φιλοξενήθηκε εκεί μέχρι που κατάληξε παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Πληροφορίες που μεταφέρονται, με επιφύλαξη, από ιατρικούς κύκλους θέλουν το παιδί να προσβλήθηκε από κάποιο μικρόβιο (μία πιθανότατη είναι από μηνιγγιτιδόκοκκο), το οποίο δεν έγινε έγκαιρα αντιληπτό από το οικογενειακό περιβάλλον του, μεταδίδει το ίδιο μέσο.
Για το περιστατικό θα ζητηθεί άδεια της οικογένειας για τη διενέργεια νεκροψίας.
Διαβάστε ακόμη
- Οι εσωτερικές πιέσεις στον Τραμπ για να λήξει τον πόλεμο με το Ιράν και το «φάντασμα» της ακρίβειας
- Άφαντος ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Τα σενάρια πίσω από την εξαφάνιση του νέου ηγέτη του Ιράν
- «Eurojourney: Πάμε Βιέννη;» - Το μεγαλύτερο πάρτι στην Ελλάδα από το Eurovisionfun και η Evangelia στην «PAREA» μας (ep.09)
- Χρυσοί Σκούφοι 2026 - Τα βραβευμένα εστιατόρια και όσα είπαν οι περιχαρείς σεφ στο ethnos.gr