Ελλάδα|28.11.2023 18:30

Μοναστηράκι: Σύλληψη 16χρονου για παρενόχληση παρέας ανήλικων κοριτσιών

Newsroom

Έναν 16χρονο συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΡΑΣΗ της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στο Μοναστηράκι, με την κατηγορία της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και κλοπή κατά συναυτουργία. Η αστυνομία αναζητά τον συνεργό του ανήλικου.

Αναζητείται ο συνεργός του

Οι κατηγορούμενοι, συγκεκριμένα, βρέθηκαν στην πλατεία Μοναστηρακίου όπου και προσέγγισαν μια παρέα ανήλικων κοριτσιών. Αφού εξύβρισαν τα κορίτσια, προέβησαν σε χειρονομίες προσβλητικές για τη γενετήσια ευπρέπεια. Το περιστατικό αντελήφθη διερχόμενος νεαρός άνδρας ο οποίος και παρενέβη, προκειμένου να παύσει τις ενέργειες των δραστών, ωστόσο δέχθηκε χτυπήματα με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του. Οι δράστες, όμως, κατά τη διάρκεια του συμβάντος, κατάφεραν και να αφαιρέσουν το κινητό του νεαρού.

Παρά την  προσπάθεια του ενός εκ των δραστών να διαφύγει, αστυνομικοί που εκτελούσαν υπηρεσία σε κοντινό σημείο τον δέσμευσαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, το οποίο και επελήφθη της προανάκρισης. Ο ανήλικος οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ανήλικοισύλληψηειδήσεις τώραΜοναστηράκισεξουαλική παρενόχλησηΕλληνική Αστυνομία