Θρίλερ στην Παλλήνη: Επεισοδιακή καταδίωξη κλεμμένου οχήματος – Χειροπέδες σε 27χρονο
NewsroomΣυνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στη Παλλήνη μετά από καταδίωξη ένας 27χρονος από την Αλβανία.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, περίπου στις 23:20 χθες, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν ένα όχημα, που είχε κλαπεί την προηγούμενη μέρα από το Μαραθώνα, και έκαναν σήμα στον οδηγό του αυτοκινήτου να σταματήσει για έλεγχο.
Ο οδηγός του οχήματος, όμως, δεν σταμάτησε αλλά αντίθετα ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη στην οδό Αφανών Ηρώων, όπου ο 27χρονος παράτησε το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει πεζός.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Σμύρνης. Ο 27χρονος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του για κλοπή και απείθεια.
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών