Ελλάδα|30.11.2023 12:57

Φωτιά σε σπίτι στα Χανιά: Θλίψη για το ζευγάρι που απανθρακώθηκε – Με προβλήματα υγείας ο άνδρας

Newsroom

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης σε συνοικία των Χανίων, όταν δύο ηλικιωμένοι 78 και 68 ετών απανθρακώθηκαν κατά τη διάρκεια φωτιάς που ξέσπασε σε ισόγειο σπιτιού.

Σύμφωνα με το flashnews, οι ηλικιωμένοι συζούσαν στο ίδιο σπίτι, ωστόσο δεν ήταν παντρεμένοι και δεν είχαν παιδιά. Οι πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας.

Τα προβλήματα υγείας του άνδρα επιβεβαιώνει γείτονας που μίλησε σε ΜΜΕ. Ο ίδιος διευκρινίζει ωστόσο ότι δεν ήξερε πολλά πράγματα για το ζευγάρι ωστόσο ήταν πολύ καλοί άνθρωποι όπως υποστηρίζει. Τονίζει μάλιστα ότι είχαν κάποιους συγγενείς στον Αποκόρωνα.

Βαθιά συγκινημένη μια γειτόνισσα των δυο ηλικιωμένων κάνει λόγο για δυο πάρα πολύ καλούς ανθρώπους και ιδιαίτερα αγαπητούς, οι οποίοι αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα υγείας. Γείτονες τους όπως αναφέρει τους φρόντιζαν.

Στο μεταξύ, 4 οχήματα της πυροσβεστικής και 15 υπάλληλοι έσπευσαν στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Πιο συγκεκριμένα, από την ΠΥ Χανίων και την ΠΥ Κισσάμου.

Το ανακριτικό της πυροσβεστικής διερευνά τα αίτια του συμβάντος (φαίνεται ότι έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια) ενώ στο σημείο έσπευσε και ιατροδικαστής, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Χανιάφωτιά τώραφωτιάειδήσεις τώρα