Ελλάδα
|
27.03.2019 11:58
Σύσκεψη Μητσοτάκη για τα Μακεδονικά σήματα στη Θεσσαλονίκη
Τίμος ΦακαλήςΜε εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου της Βόρειας Ελλάδας και κύριο μενού τα «Μακεδονικά» σήματα θα συναντηθεί την Παρασκευή (29/3) στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στη συνάντηση, την οποία οργανώνει ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ), έχουν προσκληθεί οι τρεις Περιφερειάρχες της Μακεδονίας και της Θράκης, τα επιμελητήρια όλων των νομών, οι εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων της περιοχής και μεμονωμένοι επιχειρηματίες.
Στόχος είναι να ενημερωθεί ο αρχηγός της αντιπολίτευσης από πρώτο χέρι για τα πρακτικά προβλήματα που ήδη καταγράφονται στο εμπόριο και τις επιχειρήσεις εξαιτίας της Συμφωνίας των Πρεσπών ενώ αναμένεται να διατυπωθούν προτάσεις για την επίλυσή τους.
Διαβάστε ακόμη
- Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
- Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
- Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις