Ελλάδα|01.12.2023 13:38
Σοκ σε σχολείο της Μεσσήνης: 14χρονος επιτέθηκε με σουγιά σε συμμαθητή του
NewsroomΣοβαρό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής σε σχολείο στην περιοχή της Μεσσήνης.
Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 10 το πρωί όταν ένας 14χρονος μαθητής της γ’ γυμνασίου στο 1ο Γυμνάσιο Μεσσήνης, διαπληκτίστηκε στο προαύλιο του σχολείου, για άγνωστη αιτία με συμμαθητή του και του επιτέθηκε με αναδιπλούμενο σουγιά τραυματίζοντας τον, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Το 14χρονο επίσης αγόρι, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με ελαφρά τραύματα, ενώ η αστυνομία έχει προχωρήσει στην προσαγωγή του 14χρονου που έφερε τον σουγιά καθώς και των γονιών του.
Διαβάστε ακόμη
- «Σείεται» από τις διαδηλώσεις η Αλβανία: Σκηνές χάους στα Τίρανα - Πάνω από 1.000 συλλήψεις, πλαστικές σφαίρες, μολότοφ, δακρυγόνα και λεηλασίες
- Κινηματογραφική διάρρηξη στην Εύβοια: Έκαναν «κομμάτια» κοσμηματοπωλείο με μπουλντόζα - Βίντεο ντοκουμέντο
- Financial Times: Τρία μέτωπα, ένα μοιραίο λάθος - «Υπνοβατεί» ο πλανήτης προς τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο;
- «Παίρνουμε τη Βαστίλη»: 800.000 διαδηλωτές σε όλη τη Γαλλία - Πρωτοφανής καταστολή και βία