Ελλάδα|04.12.2023 10:49

Νέος Κόσμος: «Άκουσα ένα δυνατό "μπάμ" και μετά "βοήθεια"», λέει γειτόνισσα της 36χρονης που έπεσε από τον 3ο

Newsroom

Εξιτήριο αναμλενεται να πάρει σήμερα Δευτέρα η 36χρονη που ζούσε έναν εφιάλτη και για να ξεφύγει από την ακραία κακοποιητική δράση του συντρόφου της έπεσε από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε, στον Νέο Κόσμο. Η 36χρονη υπέστη μόνο μικροτραυματισμούς, ενώ, όπως περιέγραψε η 17χρονη που κατοικεί στο διαμέρισμα όπου προσγειώθηκε, ακριβώς μετά την πτώση η 36χρονη κατάφερε να σταθεί στα πόδια της και να ζητήσει βοήθεια.

«Άκουσα ένα πολύ δυνατό "μπαμ" και νόμιζα ότι έπεσε κάποιο έπιπλο. Έρχομαι στην κουζίνα για δω τι έγινε και βλέπω τη γυναίκα να χτυπάει στο παράθυρο και φώναζε στα αγγλικά “βοηθήστε με, θέλω βοήθεια”», περιέγραψε η 17χρονη, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Άνοιξα την πόρτα, προσπάθησα όσο πιο γρήγορα να την πάω σπίτι και της πρόσφερα οποιαδήποτε βοήθεια μπορούσα», πρόσθεσε.

Όπως επεσήμανε δεν είχε το ζευγάρι να καυγαδίζει στο παρελθόν, αλλά πρόσφατα έμαθε ότι η 36χρονη είχε πέσει από τις σκάλες, καθώς ο 40χρονος την κυνηγούσε. 

Το χρονικό

Το περιστατικό σημειώθηκε το Σαββάτου λίγο μετά τις 19.00. Η 36χρονη με καταγωγή από την Κίνα έπεσε από τον 3ο όροφο του διαμερίσματος που διαμένει με τον 40χρονο Κινέζο σύντροφο της και προσγειώθηκε στο μπαλκόνι πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας.

Το θύμα δήλωσε στην αστυνομία πως ο 40χρονος,τη χτύπησε, και στη συνέχεια υπό την απειλή μαχαιριού, την έδεσε χειροπόδαρα. Στη συνέχεια προέβη σε ασελγείς πράξης σε βάρος και την απείλησε με ψαλίδι ζητώντας χρήματα.

Μετά από περίπου ένα 24ωρο ομηρίας κατάφερε με αιχμηρό αντικείμενο να λυθεί και πήδηξε από το μπαλκόνι για να σωθεί. Ο σύντροφος της συνεχίζει να αναζητείται, ενώ πιθανολογείται ότι θα επιχειρήσει να γυρίσει στην Κίνα. 

μπαλκόνιειδήσεις τώραενδοοικογενειακή βίαΝέος Κόσμοςβιασμός