Ελλάδα|06.12.2023 10:00

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Ο δολοφόνος έπινε καφέ με φίλους λίγο μετά το έγκλημα - Βίντεο ντοκουμέντο

Newsroom

Το πώς είχε προμελετήσει το έγκλημα δείχνει βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τον 71χρονο γυναικοκτόνο να πίνει ανενόχλητος καφέ με φίλους του στο Κερατσίνι ενώ είχε σκοτώσει λίγο νωρίτερα με καραμπίνα την πρώην σύζυγό του στη Σαλαμίνα.

Στις εικόνες που φέρνει στη δημοσιότητα το Star , ο 71χρονος φαίνεται πως συμπεριφέρεται φυσιολογικά, σαν μα μην έχει συμβεί τίποτα, ενώ η αστυνομία διεξήγαγε έρευνες για την δολοφονία της 43χρονης.

Μάλιστα, έκατσε στο συγκεκριμένο καφέ, για 3-4 περίπου ώρες.

Στην ίδια καφετέρια μάλιστα, πήγαινε ανά τακτά χρονικά διαστήματα και με τη 43χρονη. Όταν έγινε γνωστή η είδηση της δολοφονίας και ξεκίνησαν να προβάλλονται φωτογραφίες στα μέσα ενημέρωσης, κάποιοι εργαζόμενοι κατάλαβαν ότι πρόκειται για τον 70χρονο.

Είχε πάρει μαζί του και το κινητό της άτυχης γυναίκας, το οποίο μάλιστα είχε βάλει να φορτίζει και το είχε αφήσει στην καφετέρια, ενώ ο ίδιος έφυγε.

Ο 70χρονος εντοπίστηκε τελικά το βράδυ στην περιοχήη. Οι αστυνομικοί τον βρήκαν από το στίγμα του κινητού του, που είχε πάνω του.

Την ώρα της σύλληψής του ο δράστης ήταν μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος και δίπλα είχε την καραμπίνα, με την οποία σκότωσε τη πρώην σύντροφό του. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν επίσης κάποια ρούχα του, κάτι που κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι ετοιμαζόταν να φύγει εκτός Αττικής.

γυναικοκτονίαΚερατσίνικαφέςειδήσεις τώραΣαλαμίνα